Over Renske

Beste bezoeker,

Nadat ik mijn rechtenstudie had afgerond en een tijd in het bedrijfsleven gewerkt had, ben ik een aantal jaren gaan reizen en werken in het buitenland. Gedurende die jaren zei iemand dat ik eens moest proberen te schilderen en met kleuren aan de slag gaan. Ik moest mijn schaamte overwinnen om dat te doen!

Maar toen ik eenmaal begonnen was, vond ik het zo leuk dat ik doorging en van alles en nog wat schilderde en tekende. Zonder vooropgezet plan. Met de kleuren die me op dat moment aanspraken en de vormen die eruit kwamen. Het voelde vrij en inspirerend!

Ondertussen kwam ik via een gekleurd lichttherapeute terecht bij een opleiding voor Kleurenlicht Therapie. Het werken met gekleurd licht sprak me meteen aan. Ik vond het gekleurde licht zelf fijn om te gebruiken als ik me niet lekker voelde of moe was. Toen ik het ging gebruiken bij andere mensen vond ik dat heel erg leuk om te doen, en bijzonder om de uitwerking van het gekleurde licht te zien.  Ik ging verder met het geven van lichtbehandelingen. En begon met het ontwikkelen van schilderworkshops. Ook volgde ik de opleiding Art4Healing voor het geven van helende kunstworkshops en leerde ik meer over de interpretatie van tekeningen en het gebruik van kleur. 

Zo ontstond langzaamaan de combinatie van het geven van energetische behandelingen met gekleurd licht en het geven van workshops aan mensen waarbij ze hun creativiteit kunnen uiten door middel van verschillende soorten workshops schilderen en tekenen op een intuïtieve manier.

Op deze manier kwam Kleur & Ontspanning tot stand!

Voor mij is het belangrijk dat je op je eigen manier mag werken. Dat dat wat er binnenin je gebeurt, gezien en gerespecteerd mag worden. Daarnaast gaat het om plezier beleven, ontspanning en bezig zijn met kleur en reflectie.

Ik werk intuïtief, open en met aandacht. Voor meer informatie kun je me bellen of mailen, en voor een afspraak natuurlijk ook. Je bent van harte welkom!

Hartelijke groeten,

Renske

Over Renske

“Ik heb de lichtbehandeling beleefd als zeer ontspannen en Renske gaf mij met haar nuchtere, intuïtieve en open houding een gevoel van vertrouwen.”

“Heel warm en ontspannen zo’n behandeling, los en relaxed gevoel na afloop.”

“Mijn behandeling met gekleurd licht bij Renske was fijn. Ze is een warm en hartelijk persoon, en een begaafde intuïtieve heler. Renske was in staat om onopgelost verlies en angst die ik in mijn lichaam vasthield te identificeren en te helpen loslaten. Sindsdien heb ik me meer geaard en zelfverzekerd gevoeld in mijn leven. Ik raad ten zeerste aan om met Renske samen te werken als je fysiek, emotioneel of spiritueel enige vorm van disharmonie ervaart.”

“Ik kan iedereen aanraden naar Renske te gaan. Ze heeft me met haar combinatie van mensenkennis, warmte en behandeltechniek op een goede manier stappen verder gebracht. Na de behandelingen voel ik me energiek en op een bijzondere manier geraakt. Hoe ze het doet, weet ik niet. Dat het werkt, voel ik zeker.”

De behandelingen met gekleurd licht zijn heel bijzonder. Het voelt in de eerste instantie niet heel direct of intens zoals bijvoorbeeld bij een massage maar de uitwerking is enorm krachtig. Daarbij stelt Renske precies de goede vragen, ze voelt dingen helder aan op een natuurlijke en integere manier. Daarnaast is de behandeling zelf gewoon heel ontspannen en relaxed. Renske geeft veel rust en vertrouwen en de persoonlijke aandacht die ze geeft voelt helend.”

[bck_cf7_styler use_form_header="on" form_header_title="Aanvragen formulier" form_header_padding="0px|0px||0px|false|false" form_header_bottom="1vw" form_id="21653" form_background_color="#fcfcfc" _builder_version="4.11.1" _module_preset="default" custom_submit_button="on" submit_button_text_color="#051356" submit_button_bg_color="#FFFFFF" submit_button_border_width="1px" submit_button_border_color="#051356" submit_button_custom_margin="||||false|false" submit_button_custom_padding="12px||12px||true|false" hover_enabled="0" border_color_all_field="RGBA(0,0,0,0)" border_width_bottom_field="1px" border_color_bottom_field="#051356" template_type="module" global_colors_info="{}" submit_button_bg_color__hover_enabled="on|hover" submit_button_bg_color__hover="#051356" submit_button_bg_enable_color__hover="on" submit_button_bg_color_gradient_end__hover="#ffffff" submit_button_bg_use_color_gradient__hover="off" submit_button_bg_color_gradient_start__hover="#051356" submit_button_bg_color_gradient_start_position__hover="26%" submit_button_bg_color_gradient_direction__hover="31deg" submit_button_text_color__hover_enabled="on|hover" submit_button_text_color__hover="#FFFFFF" sticky_enabled="0" locked="off"][/bck_cf7_styler]