plezier, Ontspanning, kleur en reflectie!

De helende kracht van kleur

Intuïtieve teken-en schilderworkshops.

Een paar uur lang je gevoel uiten op je eigen manier door te schilderen, tekenen en kleuren te gebruiken zoals het er bij jou uitkomt.

Dat gebeurt er tijdens een workshop intuïtief schilderen. Door middel van verschillende opdrachten, die je helpen om vanuit je gevoel te werken, ga je op je eigen manier aan de gang. Het schilderen kan heel lekker en ontspannend zijn. Niets hoeven, alleen met kleur en vorm aan de slag. Waarbij je niet hoeft te kunnen tekenen of schilderen. Je hoeft niet bang te zijn dat je het niet goed doet. Daar gaat het bij deze workshops niet om! 

De opdrachten, het tekenen, schilderen en met kleur werken, stimuleren het creatieve denken en werken.

Als je eenmaal bezig bent en de gedachte dat je iets ‘moet’ loslaat, dan gaat het vanzelf. Je gevoel en je onderbewuste komen vaak naar boven als je op deze manier gaat tekenen en schilderen. In je schilderingen kun je dat zien of aflezen. Als je tekening of schildering klaar is, kijken we samen naar wat dat jou te zeggen heeft (als je daar prijs op stelt). 

De schilderworkshops zijn exclusief voor degene die boekt en degenen met wie hij/zij aangeeft te komen.

Er zijn dus geen andere deelnemers bij. Alle workshops kunnen ook door jou alleen gevolgd worden (alle tijd, alle aandacht voor jou alleen!).

De workshops vinden plaats in mijn ruimte in Schoorl, met uitzicht op de duinen in de verte. Lekker met een kop (kruiden)thee of koffie in alle rust creatief bezig zijn… Voor grotere groepen is het mogelijk om op locatie te komen. 

Er zijn verschillende mogelijkheden (alle prijzen zijn per persoon, inclusief alles; materialen van goede kwaliteit, plastic  schilderschort, koffie (cappuccino, latte)/thee of limonade, koekjes). Zie hieronder de verschillende workshops en cursussen: om te boeken of voor overleg: renskeypma@hotmail.com / 0639107969.

Cadeau 

Een intuïtief tekenen-en schildersessie als cadeau, is ook een mogelijkheid! Niet weer een gebruiksvoorwerp… maar tekenen en schilderen! Je kunt een cadeaubon bij mij bestellen.

Echt mooi om samen met familie of vrienden een workshop te doen.
En heel blij met de vriendelijke en open begeleiding door Renske.
Dank je wel!”

Wij vonden de workshop erg leuk. Dankjewel voor de fijne opdrachten en bespreking en de goede sfeer.

“Wij kijken als familie terug op een perfect weekend.
Daarbij mag ook zeker jouw workshop niet ontbreken. Wij hebben er erg van genoten. Om in enkele woorden aan te geven wat wij ervan vonden: verrassende opdrachten, totaal verschillende uitkomsten, afwisselende opdrachten. De uitsmijter was de eindopdracht. Dit gaf stof tot nadenken over de eigen familie.
Dit was ook een geslaagde opdracht.”

“Wij hebben erg genoten van de workshop!
Wij vonden het een fijne sfeer, en vonden het ook fijn dat we geconcentreerd konden werken/er niet continu gepraat werd; dit was precies in de juiste verhouding en afwisseling!”

“Fijne workshop met juiste begeleiding.
Samen met mijn moeder heen geweest en we hebben ons erg welkom gevoeld. De workshop bevatte leuke en inspirerende opdrachten. Zeker een aanrader.”

“Ik wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten en was best een beetje zenuwachtig.
Gelukkig gaf Renske ruimte, motiveerde ze en stelde ze gerust waar nodig, waardoor het creëren uiteindelijk vanzelf ging. onze emoties en onzekerheden mochten er zijn zonder oordeel. we waren een paar uur zo fijn bezig dat de tijd vloog en we nergens anders aan konden en hoefden te denken. zo fijn in het moment en rustgevend. een erg inspirerende ervaring!”

“Ik heb een veranderworkshop gevolgd. Uiteenlopend en interessant werk kwam eruit. Ook vond ik het gezellig. Ik ging elke keer met een goed gevoel naar huis! En ik ben blijven hangen in het goede gevoel.”

Samen met mijn zus heb ik genoten van deze workshop. We kregen leuke opdrachten. Het is verbazend hoe leuk de resultaten worden. We hebben plezier gehad en ook diepgaande gesprekken tijdens het uitwerken van de opdrachten en tussendoor. De begeleiding was prettig en we kregen de ruimte. We hadden bijna tijd tekort. Ook het contact om de datum en tijd te plannen verliep vriendelijk en meedenkend.”

“Was een hele mooie ervaring, bedankt voor de begeleidinglaughing

Een ontzettend leuke en ontspannen middag mogen schilderen bij Renske. Ze wist veel te vertellen over de kleurkeuze en heeft mij tot mooie inzichten gebracht.”

“Ik kan iedereen aanraden naar Renske te gaan. Ze heeft me met haar combinatie van mensenkennis, warmte en begeleiding op een goede manier stappen verder gebracht. Na de sessies voel ik me energiek en op een bijzondere manier geraakt.”

“Heel erg bedankt voor de bijzondere en fijne ervaring.”

“Een mooie en fijne ervaring; Ik vond de begeleiding en uitleg heel prettig! Het was een mooie ervaring zo samen met mijn zussen!”

“Super bedankt, was erg leuk!”

Bekijk de intuïtieve teken-en schilderworkshops:

Intuïtief schilderen workshop

Intuïtief schilderen workshop

Uiteenlopende intuïtieve en leuke opdrachten met pastelkrijt, acrylverf, stiften, potloden, etc. Volg je gevoel en kijk wat er ontstaat!  Een leuke manier om kennis ...
Workshop op maat

Workshop op maat

Voor speciale gelegenheden of voor een specifiek idee. Geef aan wat je wilt en dan maak ik een workshop naar aanleiding van jouw wens! Prijs en duur in ...
Helende kunstworkshops

Helende kunstworkshops

Herkomst en doel:Helende Kunstworkshops zijn speciaal ontwikkelde workshops (door Art4Healing in Californië, Amerika) waarbij je op een abstracte manier, binnen een ...
[bck_cf7_styler use_form_header="on" form_header_title="Aanvragen formulier" form_header_padding="0px|0px||0px|false|false" form_header_bottom="1vw" form_id="21653" form_background_color="#fcfcfc" _builder_version="4.11.1" _module_preset="default" custom_submit_button="on" submit_button_text_color="#051356" submit_button_bg_color="#FFFFFF" submit_button_border_width="1px" submit_button_border_color="#051356" submit_button_custom_margin="||||false|false" submit_button_custom_padding="12px||12px||true|false" hover_enabled="0" border_color_all_field="RGBA(0,0,0,0)" border_width_bottom_field="1px" border_color_bottom_field="#051356" template_type="module" global_colors_info="{}" submit_button_bg_color__hover_enabled="on|hover" submit_button_bg_color__hover="#051356" submit_button_bg_enable_color__hover="on" submit_button_bg_color_gradient_end__hover="#ffffff" submit_button_bg_use_color_gradient__hover="off" submit_button_bg_color_gradient_start__hover="#051356" submit_button_bg_color_gradient_start_position__hover="26%" submit_button_bg_color_gradient_direction__hover="31deg" submit_button_text_color__hover_enabled="on|hover" submit_button_text_color__hover="#FFFFFF" sticky_enabled="0" locked="off"][/bck_cf7_styler]