Workshops intuïtief tekenen en schilderen

Ontspanning, Plezier, Reflectie en Creatief bezig zijn

Workshops intuïtief tekenen en schilderen

Een paar uur lang je gevoel uiten op je eigen manier door te schilderen, tekenen en kleuren te gebruiken zoals het er bij jou uitkomt.

Dat gebeurt er tijdens een workshop intuïtief schilderen en tekenen. De workshops vinden plaats in mijn houten atelier achter in de tuin, waar je in de verte de duinen ziet liggen. Door middel van verschillende opdrachten, die je helpen om vanuit je gevoel te werken, ga je op je eigen manier aan de gang. Het schilderen kan heel lekker en ontspannend zijn. Niets hoeven, alleen met kleur en vorm aan de slag. Onder het genot van een kop koffie (ook met warme opgeschuimde melk) of thee creatief bezig zijn. Waarbij je niet ‘goed’ hoeft te kunnen tekenen of schilderen.

De opdrachten, het tekenen, schilderen en met kleur werken, stimuleren het creatieve denken en werken.

Als je eenmaal bezig bent en de gedachte dat je iets ‘moet’ loslaat, dan gaat het vanzelf. Je gevoel en je onderbewuste komen vaak naar boven als je op deze manier gaat tekenen en schilderen. In je schilderingen kun je dat zien of aflezen. Waarbij je eigen kijk op wat er te zien is in jouw tekening, je het beste helpt om te zien wat er speelt. En soms helpt een beetje begeleiding.

De schilderworkshops zijn exclusief voor degene die boekt en degenen met wie hij/zij aangeeft te komen.

Er zijn dus geen andere deelnemers bij, tenzij het gaat om een workshop vermeldt in de agenda. Alle workshops kunnen ook door jou alleen gevolgd worden (alle tijd, alle aandacht voor jou alleen)!

Een intuïtief tekenen en schilderen sessie als cadeau, is ook een mogelijkheid! Niet weer een gebruiksvoorwerp… maar samen schilderen!

Er zijn verschillende mogelijkheden (alle prijzen zijn per persoon, inclusief alles; materialen van goede kwaliteit, koffie/thee of limonade) zie hieronder de verschillende workshops en cursussen: om te boeken of voor overleg: renskeypma@hotmail.com / 0639107969.

“Ik heb een veranderworkshop gevolgd. Uiteenlopend en interessant werk kwam eruit. Ook vond ik het gezellig. Ik ging elke keer met een goed gevoel naar huis! En ik ben blijven hangen in het goede gevoel.”

Echt mooi om samen met familie of vrienden een workshop te doen.
En heel blij met de vriendelijke en open begeleiding door Renske.
Dank je wel!”

“Wij kijken als familie terug op een perfect weekend
(lekker gegeten, geflipperd, Sinterklaas gevierd). In dit rijtje mag ook zeker jouw workshop niet ontbreken. Wij hebben er erg van genoten. Om in enkele woorden aan te geven wat wij ervan vonden: verrassende opdrachten, totaal verschillende uitkomsten, afwisselende opdrachten. De uitsmijter was de eindopdracht. Dit gaf stof tot nadenken over de eigen familie.
Dit was ook een geslaagde opdracht.”

“Wij hebben erg genoten van de workshop!
Wij vonden het een fijne sfeer, en vonden het ook fijn dat we geconcentreerd konden werken/er niet continu gepraat werd; dit was precies in de juiste verhouding en afwisseling!”

“Fijne workshop met juiste begeleiding.
Samen met mijn moeder heen geweest en we hebben ons erg welkom gevoeld. De workshop bevatte leuke en inspirerende opdrachten. Zeker een aanrader.”

“Ik wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten en was best een beetje zenuwachtig.
Gelukkig gaf Renske ruimte, motiveerde ze en stelde ze gerust waar nodig, waardoor het creëren uiteindelijk vanzelf ging. onze emoties en onzekerheden mochten er zijn zonder oordeel. we waren een paar uur zo fijn bezig dat de tijd vloog en we nergens anders aan konden en hoefden te denken. zo fijn in het moment en rustgevend. een erg inspirerende ervaring!”

Bekijk de workshops intuïtief tekenen en schilderen

Intuïtief schilderen workshop

Intuïtief schilderen workshop

Uiteenlopende intuïtieve en leuke opdrachten met pastelkrijt, acrylverf, stiften, potloden, etc. Volg je gevoel en kijk wat er ontstaat!  Een leuke manier om kennis ...
Workshop op maat

Workshop op maat

Voor speciale gelegenheden of voor een specifiek idee. Geef aan wat je wilt en dan maak ik een workshop naar aanleiding van jouw wens! Prijs en duur in ...
Helende kunstworkshops

Helende kunstworkshops

Herkomst en doel:Helende Kunstworkshops zijn speciaal ontwikkelde workshops (door Art4Healing in Californië, Amerika) waarbij je op een abstracte manier, binnen een ...
[bck_cf7_styler use_form_header="on" form_header_title="Aanvragen formulier" form_header_padding="0px|0px||0px|false|false" form_header_bottom="1vw" form_id="21653" form_background_color="#fcfcfc" _builder_version="4.11.1" _module_preset="default" custom_submit_button="on" submit_button_text_color="#051356" submit_button_bg_color="#FFFFFF" submit_button_border_width="1px" submit_button_border_color="#051356" submit_button_custom_margin="||||false|false" submit_button_custom_padding="12px||12px||true|false" hover_enabled="0" border_color_all_field="RGBA(0,0,0,0)" border_width_bottom_field="1px" border_color_bottom_field="#051356" template_type="module" global_colors_info="{}" submit_button_bg_color__hover_enabled="on|hover" submit_button_bg_color__hover="#051356" submit_button_bg_enable_color__hover="on" submit_button_bg_color_gradient_end__hover="#ffffff" submit_button_bg_use_color_gradient__hover="off" submit_button_bg_color_gradient_start__hover="#051356" submit_button_bg_color_gradient_start_position__hover="26%" submit_button_bg_color_gradient_direction__hover="31deg" submit_button_text_color__hover_enabled="on|hover" submit_button_text_color__hover="#FFFFFF" sticky_enabled="0" locked="off"][/bck_cf7_styler]